lotusslachtoffer Vacature

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde lotusslachtoffers!

Beu om iedere dag weer hetzelfde te doen? Beu om iedere dag weer hetzelfde kantoorpand om omgeving in te stappen? Reageer dan nu op deze vacature!

Wij bieden jou een beroep aan waarin je een bijdrage kan leveren aan onze trainingen door een slachtoffer in de eerste hulpverlening uit te beelden?

Lijkt het je iets om in de slachtofferrol te kruipen? Dan is dit iets voor jou!

In jouw rol als lotusslachtoffer ben jij perfect in staat om een ongeval te ensceneren en je kunt diverse verwondingen grimeren. Daarnaast weet je op een realistische manier bewusteloosheid, shock, hartklachten en vele andere letsels uit te beelden. Cursisten die daadwerkelijk een ongeval meemaken, zijn door deze manier van opleiden goed in staat om zo snel en adequaat mogelijk te handelen. We bieden een leuke (bij)baan waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze veiligheid. We zoeken collegas die zich goed kunnen inleven en geen last hebben van plankenkoorts. Echte slachtoffers zijn van alle leeftijden, dus jouw collega lotusslachtoffer zijn dat ook. Schroom dus niet om te reageren!

Ben je geen lotusslachtoffer, maar wel geinteresseerd, lees dan ook verder. We geven de lotusslachtofferopleiding voor 750 euro ex BTW.

Profiel

Je komt voor deze functie lotusslachtoffer in aanmerking indien je: · In het bezit bent van een EHBO diploma of bereid bent dit te halen · Bereid bent de opleiding lotusslachtoffer te volgen · Werkervaring als lotusslachtoffer/acteur is een pre · Meerdere dagen per week beschikbaar bent Daarnaast ben je: · Creatief · Expressief · Flexibel · En kan je je houden aan afspraken.

Aanbod

Leuke en afwisselende opdrachten. Opdrachten zijn op basis van onderlinge afstemming en beschikbaarheid.

Procedure

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag per mail je gemotiveerde sollicitatie. De procedure zal starten met een kennismakingsbijeenkomst, waarin wij uitleg zullen geven over de functie en de voorwaarden.

Locatie:

Door heel Nederland

Meld je gelijk aan via deze link!