lotusslachtoffer(s) aanvragen?
Bent u van plan een oefening of een realistische demonstratie te doen? Heeft u een examen of wilt een een grootschalige training organiseren en heeft u daar figuranten, lotusslachtoffer en lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten voor nodig? Wij kunnen u daarbij helpen!

Wij maken onderscheidt in lotusslachtoffer: reguliere lotusslachtoffer en lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten.

Een lotusslachtoffer is een gevorderde EHBO-er die daarna een opleiding van ongeveer twee jaar volgt om lotusslachtoffer te worden. Een lotusslachtoffer is gespecialiseerd in het ensceneren, grimeren en acteren van verwondingen, letsels en ziektebeelden. Een lotusslachtoffer kan worden ingezet bij diverse gelegenheden, variƫrend van een opleiding BHV, een examen EHBO, een oefening van hulpdiensten of specialistische- en protocoltrainingen van artsen en verpleegkundigen.

Een lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten is een lotusslachtoffer die daarna een intensieve opleiding van 3 maanden heeft gevolgd om lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten te worden. Een lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten is gespecialiseerd in het ensceneren, grimeren en acteren van verwondingen, letsels die zwaarder van aard zijn. Daarnaast heeft de lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten ook les gehad in medicatie, latijnse benamingen, anatomie en fysiologie.

U kunt een lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten inhuren voor een door u gekozen momenten en op een door u gekozen plaats.

Het enige dat u hoeft te doen is het aanvraagformulier in te vullen, wij nemen contact met u op en bespreken samen met u de te behalen doelstellingen, zodat we de juiste lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten voor u vinden.

Bij ons bent u verzekerd van:
Vraag een lotusslachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten aan via deze link